Persoonlijke coaching en executive coaching

PERSOONLIJKE COACHING EN EXECUTIVE COACHING

Persoonlijke coaching bestaat uit ondersteuning bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op het werk of in de persoonlijke leefomgeving. Jouw unieke talenten, krachten en ambities vormen het uitgangspunt voor de coaching. Wij helpen je om blokkades te overwinnen, je mogelijkheden te benutten en doelen te realiseren.

EXECUTIVE COACHING

Goede leiders inspireren – doordat ze echt zichzelf zijn, authentiek, geen spelletje spelen, hun echte eigen waarden met duidelijke passie nastreven. Je wilt in toenemende mate jezelf kunnen zijn, je persoonlijk belangrijke waarden kunnen realiseren in de interactie met je omgeving. De kunst is verbinding maken: inspiratie, zingeving, focus, energie, harmonie, zelfrealisatie, identiteit, visie, missie, zelfinzicht, persoonlijke relaties integreren met de ‘harde’ waarden zoals economisch overleven in de markt, winst maken, een optimale carrière vinden, presteren, etc.
De uitdaging is om eerst bij jezelf diep te rade te gaan, en uit te vinden wat je echte eigen waarden zijn en je diepere overtuigingen daarachter. Die zijn immers bepalend voor wat je zelf graag en met passie uitdraagt – en waar je echt energie in wilt steken. Daarmee wordt de basis gelegd voor elk coachingstraject, maar ook voor visie & missie in de onderneming. Authentiek vormgeven aan je echte eigen bestemming!

Bel voor een intake, dan onderzoeken we gezamenlijk je vragen en behoeften en stellen we vast of we een ‘klik’ hebben.