Businesscoaching voor ondernemers

BUSINESS COACHING VOOR ONDERNEMERS

Starters/Coachpool KvK

Als recent gestarte ondernemer kun je best wat hulp gebruiken bij het opzetten en succesvol maken van je bedrijf. De Kamer van Koophandel (www.kvk.nl) ondersteunt jou als startende ondernemer om de kwaliteit van het ondernemerschap te verhogen en de overlevingskansen te vergroten. Zo kun je – gratis – een aantal cursussen (bedrijfsadministratie, netwerken, etc.) volgen en een coach inhuren.

Als coach kan ik je helpen met het schrijven en realiseren van je ondernemersplan en het verder ontwikkelen van je competenties. Ik stel zowel mijn ervaring als organisatieadviseur en ondernemer, als mijn netwerk voor jou beschikbaar.

Zo ben ik ook coach verbonden aan de coachpool voor ondernemers van de gemeente Zoetermeer, zie www.kvkcoachpool.nl/zoetermeer

MKB

Als ondernemer kan je wel een klankbord kunt gebruiken; een adviseur met wie je de juiste strategie kunt bedenken om de gewenste veranderingen in het bedrijf tot een succes te brengen, een luisterend oor die tijd neemt voor jouw verhaal, een coach die je ondersteunt hoe om te gaan met je eigen valkuilen en onvolkomenheden.

Welke innovaties zijn binnen je onderneming mogelijk? Welke nieuwe diensten maken je onderneming succesvol? Het CANVAS model en het door Syntens* ontwikkelde innovatiemodel helpen om deze vragen op structurele wijze te beantwoorden. Hiermee worden de stappen van ideevorming tot implementatie inzichtelijk gemaakt, waardoor je direct begrijpt welke vragen te beantwoorden zijn en wat er nodig is om tot een innovatie of herpositionering te komen.

Als coach ondersteun ik jou als ondernemer bij het realiseren van je bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen. Door de doelen samen concreet te maken, te kijken welke zaken nog ontbreken, en te zorgen dat er beweging komt in je eigen denken en in het doen en denken van je medewerkers.

Bel voor een gratis intake. Dan onderzoeken we gezamenlijk je vragen en behoeften. In de intake maak ik onderscheid in vragen over het ondernemerschap (bedrijfsplan, marketing, etc.) en vragen over de persoonlijke invulling als ondernemer (inzet van je eigen kwaliteiten, etc). Verder stellen we vast of er een ‘klik’ is.